Γιατί να επιλέξετε τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ;

  • Υβριδικές (Hybrid) Τάξεις
  • Σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση
  • Εξατομικευμένα προγράμματα
  • Καταρτισμένοι και έμπειροι Καθηγητές
  • Βιωματική εκπαίδευση
  • Ατομικές και ομαδικές συναντήσεις γονέων
  • Πρόγραμμα Αγγλικών για μαθητές προσχολικής ηλικίας
  • Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ έχουν αδειοδοτηθεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ι με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ

Σας περιμένουμε στις νέες μας «υβριδικές» (Hybrid) τάξεις που συνδυάζουν τη φυσική με την online παρουσία. Αναδιαμορφώσαμε το Πρόγραμμα Εκμάθησης Σπουδών και στις σύγχρονες αίθουσες μας με smart board και τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα που καλύπτουν το φάσμα ηλικιών από 5 ετών έως ενήλικες. Παράλληλα εφαρμόζουμε το πρότυπο ποιότητας της ΤUV Austria 1433 που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση και εξασφαλίζει στους μαθητές μας το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στην αρχή του σχολικού έτους θέτουμε τους ακαδημαϊκούς στόχους επίτευξης σε ατομικές συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι στόχοι παρακολουθούνται και στο τέλος γίνεται αξιολόγηση και επαναπροσδιορίζονται αυτοί που δεν έχουν καλυφθεί. Επίσης, πραγματοποιούνται ομαδικές συναντήσεις με Ακαδημαϊκούς Συνεργάτες στις οποίες γίνεται λεπτομερής ενημέρωση για: τις μεθόδους διδασκαλίας, τις τελευταίες εξελίξεις στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η μελέτη να γίνει πιο αποτελεσματική και τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για εμπέδωση της ύλης.

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η ακαδημαϊκή ομάδα του σχολείου μας εργάζεται με πάθος και ενθουσιασμό. Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και οι καθηγητές μας εφαρμόζουν τις βασικές αρχές του NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) και της βιωματικής και θεματικής μάθησης προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και πολλαπλές νοημοσύνες των μαθητών αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους και οδηγώντας τους στην επιτυχία. Ομάδα έμπειρων καθηγητών μας επιλέγει τους πιο σύγχρονους τίτλους, καθορίζει πλάνα εργασίας και δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για το παιδί σας!

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ

Η καινοτομία στους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ έγκειται στο συνδυασμό της ασύγχρονης με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Οι μαθητές αξιοποιούν το πλούσιο υλικό που προσφέρουν εκπαιδευτικές πλατφόρμες των εκδοτικών οίκων Burlington, Express, και ΜΜ για την εμπέδωση της ύλης. Παράλληλα με τη χρήση της Moodle ilearn και της διαδικτυακής πλατφόρμας edu4schools, μαθητές και γονείς είναι ενήμεροι για την ύλη καθώς και για το πρόγραμμα εργασιών κάθε παιδιού ενώ είναι εφικτή η εξάσκηση σε δοκιμασίες αξιολόγησης (τεστ προσομοίωσης) στο χρόνο που επιλέγει ο μαθητής και η έκδοση αποτελεσμάτων και βαθμολογιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ EVENTS, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ευαισθητοποιούμε τους μαθητές μας ώστε να συμβάλλουν στην ενίσχυση ευπαθών οικογενειών και να ενημερωθούν και να συμμετέχουν βιωματικά στην ανακύκλωση και προστασία του περιβάλλοντος, συμμετέχουμε σε προγράμματα και εκδηλώσεις συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης καθώς και οικονομική ενίσχυση στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και δράσεις όπως «ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ UNICEF», δωρεά μαλλιών στο σύλλογο «Άλμα Ζωής», συλλογή από καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου και Παρασκευή φαγητού για αστέγους σε κεντρικές πλατείες με τους R.O.A.D.S. Επίσης, συμμετέχουμε κάθε χρόνο στη δράση Let’s do it Greece! σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής.

Πραγματοποιούμε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εκθέσεις, θέατρα και πολιτιστικά δρώμενα που αναδεικνύουν την αγγλόφωνη κουλτούρα!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ"

Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σε συνεργασία με το ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο βιωματικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για μαθητές προσχολικής ηλικίας που βασίζεται στη βασική αρχή ότι τα παιδιά μαθαίνουν ενώ παίζουν. Το μάθημα γίνεται σε ομάδες και στόχος είναι η εξοικείωση των παιδιών με τον προφορικό λόγο. Το λεξιλόγιο παρουσιάζεται θεματικά μέσα από ενότητες που ξεκινούν από το άμεσο περιβάλλον του παιδιού και χρησιμοποιούνται καρτέλες,παιχνίδια, τραγούδια πόστερ, και διαδραστικό υλικό που κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό και ενθουσιάζει τους μικρούς μαθητές.